martedì 7 giugno 2011

menza Piazza 2011. 23. hét

Hétfő 
zöldborsós-cukkinis spagetti ementálival
zöldségekkel sült csapósügér
párolt endívia
zöldsaláta 
Kedd
mentás zöldborsó-cukkini főzelék (ok, bevallom, ez nálunk levesként funkcionál)
főtt sonka
petrezselymes újkrumpli
Szerda
mentás zöldborsó-cukkini főzelék maradék
párolt rizs sárgarépával, kapribogyóval és ajókával
sörben sült karaj
Csütörtök
ricottával és fehérspárgával töltött sós torta(most jöttem rá, hogy hetekkel ezelőtt tettem a  fagyasztóba néhány szál spárgát)
tarhonya paradicsomos-majoránnás csirkehússal és fontinával
Péntek 
sültpaprika krémleves kapros-tejfölös pirított kenyérkockákkal
borókás borjúlábszár zöldfűszeres knédlivel 
Szombat
fusilli citromos-petrezselymes szardíniával
paprikás lisztben sült aranydurbincs
joghurtos-kapros-fokhagymás cukkinisaláta
Vasárnap 
sardelle in saòr 
paradicsomos-fokhagymás-rucolás tésztasaláta parmigianoval
sóban sült tengeri sügér
párolt mángold
desszertterv a hétre:
karamellás panna cotta habcsókkal
vagy
citromos-bazsalikomos tejberizs rózsaborsos eperszósszal
és egy süi sem ártana már vagy keksz a reggeli tejhez/tejeskávéhoz...mert "Annapazza" szeretné...

2 commenti:

Fondantina ha detto...

Szia,
Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/
Előre is köszönöm a segítséget.

Gabah ha detto...

Fondantina, megnézem a linket.