Egy esős augusztusi hétvégén történt, amikor Petra barátnőm és a grazi férje Ulrich meglátogattak minket. Kaptunk sok-sok finom gasztroajándékot, többek között isteni tökmagolajat, és saját termelésű tököt is! Mivel mindkét pasas odavan a halakért, így szombat estére halvacsorát terveztünk. Nem kicsi a konyhám, de négy szakács nem fér el benne, így hagytuk a férfiakat, hadd bontakoztassák ki szakácstudományukat. (Persze megígértük, hogy majd mi takarítunk! )
Készült:
Linguine allo scoglio, ami az Emberem specialitása, aztán Sonkába göngyölt ördöghal tejszínes-petrezselymes mártással, amit Ulrich készített. Előételnek készült volna Lazac carpaccio, de szegény Ulrich olyan lazacfilét kapott Gradoban, (ezúton is üdvözlöm azt a gradoi halárust, aki el merte adni!!!!!! Grrrrrr!!!!) hogy azzal bármit lehetett csinálni, csak szeletelni nem! Nem baj, majd legközelebb… Egyébként nagyon jó este volt, jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk, és isteni finomat ettünk!!!!
Köszi Petra, köszi Ulrich! Gyertek máskor is!
Linguine allo scoglio, ami az Emberem specialitása, aztán Sonkába göngyölt ördöghal tejszínes-petrezselymes mártással, amit Ulrich készített. Előételnek készült volna Lazac carpaccio, de szegény Ulrich olyan lazacfilét kapott Gradoban, (ezúton is üdvözlöm azt a gradoi halárust, aki el merte adni!!!!!! Grrrrrr!!!!) hogy azzal bármit lehetett csinálni, csak szeletelni nem! Nem baj, majd legközelebb… Egyébként nagyon jó este volt, jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk, és isteni finomat ettünk!!!!
Köszi Petra, köszi Ulrich! Gyertek máskor is!
Nessun commento:
Posta un commento