domenica 27 novembre 2011

2011. november 20. Grado

Ma sincs recept, csak néhány kép.
Múlt szombaton Gradoban voltunk.
Gyönyörűen sütött a nap.
Sétáltunk, tengert bámultunk.









10 commenti:

Vica ha detto...

Tündérmackó!

Marcsi ha detto...

De cuki a kis jegesmaci!!!!!

Reni ha detto...

Anna <3
Amúgy meg csodás idő volt tényleg! Irigykedem :) Mióta hazajöttem, megfagyok. Minusz fokok röpködnek minden nap. Grrrr.

Reni ha detto...

Ja és ezt meg csak mondogattam itt magamban, hogy az a napórás kép nagyon-nagyon tetszik (mindegyik, de az különösen). A színei valami eszméletlen jók :)

Jucy ha detto...

Anna nagyon cuki. Mint egy apró fehér maci :-)

Gabah ha detto...

Köszönjük, lányok! Igaz milyen aranyos ez a sapi? Nagyon idegenkedtem tőle az elején, aztán felpróbáltuk Anna buksijára, és ott ragadt.
Azóta bárki elmegy mellettünk az utcán, mosolyog. Azt mondtam, hogy persze azon túl, hogy tökjól áll Annának a macisapka, azért is megérte megvenni, mert mosolyt csalunk a járókelők arcára.
Reni, ha tudnád, hogy azótaq itt minden nap vakítóan süt a nap! Nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna az ideihez hasonló őszt. Persze, éjjel itt is nulla fok alatt vana hőmérséklet, de aztán napközben akár 10-13 fok is van.
És igen, tényleg gyönyörű színek voltak aznap. Az ablakos képet én is szeretem, gondolom, a te monitorodon még szebbek a színei. Fényképeztem volna még, de a család már nyűgös volt...;-/

Cirmicica ha detto...

Nagyon aranyos a kislany,es azzal a maci sapkaval egyenesen ennivalo,mintha direkt neki lett volna tervezve.Szepek a kepek,gyonyoruek a szinek,nekem is tetszik az ablakos kep,es tetszik a lepcsosor amely a halas vendeglohoz vezet,legalabbis en ugy ertelmeztem.Minden olyan romantikus.Jo lett volna meg tobb kep de ezert is koszonet neked.Puszi:Anita,Erdelybol...

Gabah ha detto...

Anita, örülök, hogy tetszenek a képek, mihelyst újra lesz rá lehetőségem, hozok még! Az Annáról írt kedves szavakért pedig külön köszönet! (Egy anyukának mindig jólesik, amikor a gyermekéről szépeket mondanak/írnak!)

Anonimo ha detto...

Ááááá, Gabah! Ezek nagyon helyes képek Annáról:-DDD

Gabah ha detto...

Köszi! Igaz, milyen cuki?