Cukkinis - zöldborsós csirkemell falatok
Bocconcini di petto di pollo con piselli e zucchine
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl fehérbor
- 0,5 kg csirkemell filé
- 10 dkg zöldborsó
- 1 közepes cukkini
- 1 csokor petrezselyemzöld
- extra szűz olívaolaj
- só, fehérbors
A hagymát felaprítjuk, egy kevés olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott csirkemellet. Az egészet nagy lángon jól átpirítjuk, hozzáadjuk a zöldborsót, fűszerezzük sóval, fehérborssal. (Ha szükséges, egy kevés húslevest, vagy vizet önthetünk hozzá.) Amikor a borsó már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára (fél karikára) vágott cukkinit, az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd készre pároljuk.
Nessun commento:
Posta un commento