Képes beszámolóm utolsó részéhez értem.
Azzal a nem titkolt szándékkal készítettem, hogy jövőre minél több magyar eljöjjön erre a fantasztikus ünnepségre, hogy együtt örüljünk, együtt táncoljunk, együtt együnk-igyunk, és persze, hogy a fesztiválban rejlő titkos lehetőségeket kihasználva megismerjük egymás (nem csak gasztro-) kultúráját.
francia kolbászok, szalámik
francia kekszek
francia kekszek
francia sajtok
óriási francia articsókák, és fokhagyma - nem kevésbé óriási árakkal :-/
még mindig a francia negyed...
és ez is
Szardínia
az albán Arturo Avillaj - a Casamia Cucina mostani számában az ő tavalyi receptjei is megjelentek -
9 commenti:
Már a programajánlónál vágyakoztam (és tudtam, hogy most esélyem sem lesz), de a képek komoly motivációt adnak!
Üdv,
LepkePillangó
Hű, a mindenit! Megyek kajálni valamit!
Veled meg talán jövőre egy közös falatozás!
Ez igen!Nagyon szemléletes és csábitó!Csatlakozom az előttem szólóhoz.Egyszer jó lenne együtt falatozni.
Füli, Nyanyuska! Rajtam igazán nem múlik! Várlak Titeket!
LepkePillangó! Ez volt a célom :-) Aztán ha jövőre erre jársz, a magyar sátorban szívesen látunk!
Te szent-habkukkkkk,ezek a kaják!
:-))))))))
Hűha!
Mi is ez? Hol és mikor lesz legközelebb? :))
Ciao Gino, ez a goriziai Gusti di Frontiera elnevezű gasztronómiai fesztivál. A címkék között is megtalálod, van több bejegyzés is róla. S hogy mikor lesz legközelebb? Sajnos csak egy év múlva, 2009 szeptember végén. :-( De sebaj, addig is készülünk rá...:-)))
Posta un commento