Csak egy az utóbbi időben legyártott milliónyi szupergyors tészta közül. Nagyon nyári, nagyon könnyű és nagyon finom!
Farfalle koktélparadicsommal, robiolával és bazsalikommal
Hozzávalók: 320 g farfalle, 1 chili, 100 g robiola, egy nagy csokor bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma, 8 db érett, édes koktélparadicsom, só, bors
A hozzávalókat (a tészta és a chili kivételével) összeturmixoltam. A farfalle tésztát bő, sós vízben kifőztem, "al dente" leszűrtem, összekevertem a robiolás-fokhagymás-paradicsomos szósszal, tányérokra szedtem, felkarikázott chilit és egy kis frissen őrölt borsot szórtam a tetejére, és azonnal tálaltam.
2 commenti:
Buone, sento in bocca il piccantino.
Le proverò!!!
Eh, sí, é una pasta ideale con questo caldo! Se però uso il peperoncino che arriva dall'Ungheria, direttamente dall'orto del mio papà...guai! :-)))
Il traduttore finalmente
funziona! Evviva!
Posta un commento