venerdì 30 settembre 2011

menza Piazza 39. hét + gasztrotúra Ausztriában ;-)

hétfő
Ulrichtól
ebéd:
friss kecskesajttal, koktélparadicsommal és kaprigyümölccsel töltött édeskömény
sült csülök
párolt káposzta
káposztasaláta



vacsora:
fehérboros kékkagyló
sk. füstölt pisztráng
tejszínes torma
mustáros radicchio saláta
citromos joghurthab chilis erdeigyümölcs mártással




kedd
osztrák kolbászok, virsli
sajtok, kékszőlő
hurka, kolbász
savanyú uborka, gyöngyhagyma

 aztán túráztunk egyet
 a hegytetőn megpihentünk
 gyönyörködtünk a kilátásban jobbra
 aztán balra
 hazaérve lemostuk az út porát
és nem felejtettük el lefekvés előtt megmosni a fogunkat
:-)
szerda
hagymás rántotta
tökmagos kenyér
sajt
vegyes saláta
csütörtök
sült, rántott villásmakréla (leccia - Lichia amia), kígyófejű géb (ghiozzo, gò - Zosterisessor ophiocephalus) és szardínia zöldborsos-majonézes sárgarépasalátával
koktélparadicsommal és kapribogyóval párolt tőkehal
zöldsaláta
péntek
tintahalas gramigna Éva receptje alapján
vegyes saláta
szombat
füstölt kolbászos-koktélparadicsom lekváros fusilli
fokhagymás-rozmaringos sült csirke
zöldsaláta
vasárnap
zöldségleves
virsli
majonézes brokkolisaláta

2 commenti:

Vica ha detto...

Nahát mint ilyen dolgot nélkülöző de engem a hurka és kolbász látványa fogott meg....bocsi.

Gabah ha detto...

;-) Én is arra haraptam volna rá elsőként... :-)))