giovedì 23 dicembre 2010

Angyalka 2010.

Gasztroangyalka ideért! Nagy nehézségek árán (négyszeri postajárás) kezembe vehettem a Sacitól kapott karácsonyi csomagot. Először azt hittem, hogy Saci tényleg elküldött egy angyalt, hogy nézzen szét nálunk, ugyanis annyira eltalálta az ízlésemet, a konyhánk/karácsonyfánk színvilágát, hogy az már ijesztő volt, de aztán rájöttem, hogy a szeretet az, ami akár a világhálón keresztül is íly módon képes közvetíteni.
Kaptunk tehát szépséges karácsonyfadíszeket, hóemberes (Anna szerint: embö) szánkót, csengettyűt, pici karácsonyfát, amik már a fán csücsülnek, kekszes dobozt és gömböt, amik a konyhában díszelegnek, és egy fügelekvárt, amihez almás palacsintát találtam ki, meg egy ribizlis feketeszőlő lekvárt, ami panna cottára csorgatva kell, hogy végezze.
Háhá, Anna azonnal lecsapott a lekvárokra! Nála még a pocak az első. ;-)
Csodás meglepetés volt, Saci, szívből köszönöm és itt is békés, boldog Karácsonyt kívánok Neked!
és a Karácsonyházról hallottatok már?
azonnali hazamehetnékem támad, amikor a honlapot böngészem....

4 commenti:

flatcat ha detto...

Éééédes!!!
Annyira aranyos pici lány Anna! :)

Gabah ha detto...

Erre egy anyuka mit tud mondani???? Te tudod a legjobban! ;-)
Szeretem! Minden mozdulatát, minden rezzenését, minden szavát, minden arckifejezését, mindenét, mindenét....!
Boldog Karácsonyt, Gabi!

Zsiri ha detto...

Jaj nagyon köszönöm ezt a kis posztot, nagyon-nagyon örülök, hogy ennyire sikerült eltalálni az ajándékot! :) Kissé hektikusan teltek az ünnepek, így csak most tudom megnézegetni a kedvenc blogjaim, elnézést a késői reakcióért. Nagyon boldog új évet kívánok nektek utólag is :)

Gabah ha detto...

Köszönjük szépen, Saci és persze viszont kívánjuk! Az ajándékokat pedig tényleg félelmetesen jól eltaláltad! Köszi, köszi, köszi!
:-)