A radicchiot félbevágom, bordázott aljú serpenyőbe (vagy más, grillezésre kitalált alkalmatosságba) teszem, és mindkét oldalát kb. 2-2 percig grillezem. Az utolsó pillanatban megspriccelem egy kevés balzsam-, és vörösborecettel. Tányérra teszem, sót és borsot tekerek rá, meglocsolom egy kevés olívaolajjal és azonnal tálalom.
Talán van még egy legjobb: a rizottó radicchioval. De erről később...
2 commenti:
Még soha nem mertem venni mert félek az izétöl.Milyen ize van??Kesernyés?Mert akkor az már nálam akadály.
Szia Vica, ez bizony kesernyés, épp ezért sokan nem szeretik, de próbáld meg rizottóba rakni egy kevés kolbásszal. Ott csak az "ízharmóniát" fogod érezni, azt a kesernyés ízt, amit nyersen, vagy grillezve éreznél, nem.
Posta un commento