tag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post3868772780388487333..comments2023-10-01T11:56:49.435+02:00Comments on Tavola In Piazza: Cottage cheese és sonka - még belefér ;-)Gabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-82980655881597650522008-11-20T15:32:47.776+01:002008-11-20T15:32:47.776+01:00Nem túl tömény? Azt hiszem kenyér nélkül nem tudná...Nem túl tömény? Azt hiszem kenyér nélkül nem tudnám lenyelni.LChefhttp://kajaltunk.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-48392152872738513612008-11-20T16:44:29.258+01:002008-11-20T16:44:29.258+01:00Én nem éreztem töménynek, pedig nem a csökkentett ...Én nem éreztem töménynek, pedig nem a csökkentett zsírtartalmú változatról van szó. Lehet, hogy azért mert salátával ettem? Nem tudom.<br>Viszont a nagyanyó tejfölös túrója, vagy a körözött sokkal töményebbnek tűnik számomra... ;-)meg persze finomabbnak :-)Gabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-46479727089392804512008-11-21T00:15:58.913+01:002008-11-21T00:15:58.913+01:00Én szemcsés túrónak írtam:-).Amúgy egész hasonlót ...Én szemcsés túrónak írtam:-).<br>Amúgy egész hasonlót ettem én is, piadinára tettem mortadellát, túrót, arra rucolát, úgy hajtottam össze. <br>És én is lájtosnak ettem!!:-)Mammahttp://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-43500040328969050462008-11-21T04:55:08.184+01:002008-11-21T04:55:08.184+01:00Szemcsés túró, ez jó, megjegyzem! :-)Kicsi piadina...Szemcsés túró, ez jó, megjegyzem! :-)<br>Kicsi piadina, 1 szelet mortadella, kiskanál túró + rucola még simán lehet light ;-)Gabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-91546246801775664672008-11-25T16:28:43.644+01:002008-11-25T16:28:43.644+01:00Szia, hasonlóképp diétával sanyargatom magam, mikö...Szia, <br>hasonlóképp diétával sanyargatom magam, miközben abszolúte mazochista módon a családnak egyfolytában sütök... És ez nagyon finom volt!Maimonihttp://www.blogger.com/profile/01687435391154595882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-13781013462155451152008-11-26T05:08:28.583+01:002008-11-26T05:08:28.583+01:00Szia!Jaj, de jó! Legalább nem vagyok egyedül! Majd...Szia!<br>Jaj, de jó! Legalább nem vagyok egyedül! Majd a nehéz pillanatokban gondolok rád! ;-)<br>Egyébként örülök, hogy ízlett. :-)Gabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-59888461950836154302008-11-26T23:17:58.819+01:002008-11-26T23:17:58.819+01:00Igen, és kipróbálnám az ananászos-édeskömnyes cucc...Igen, és kipróbálnám az ananászos-édeskömnyes cuccost is... csak hát... az az édeskömény...szóóval, finom volt együtt a kettő...?Maimonihttp://www.blogger.com/profile/01687435391154595882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-87979182108258051132008-11-26T23:39:59.686+01:002008-11-26T23:39:59.686+01:00Maimoni, ne félj az édeskömény-ananásztól, nagyon ...Maimoni, ne félj az édeskömény-ananásztól, nagyon jó! Akkor a legjobb, ha lédús, zamatos ananászt kapsz. Ha meg Te is "vigyázol", külön jó!!<br>Nyáron készítettem ilyen salátát:<br>http://href.hu/x/7iim<br>(Nem hiszed el, a férjem most vágta fel a holnapi ananászomat, és a számba dugott egy falatkát:-))) hmmmm:-))Mammahttp://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-46800969945069242382008-11-27T10:10:26.092+01:002008-11-27T10:10:26.092+01:00Mammának igaza van! Az édeskömény ánizsos íze szer...Mammának igaza van! Az édeskömény ánizsos íze szerintem nagyon passzol az ananászhoz, sőt a narancshoz is! (Ráadásul Beatbullnál találsz almás párosítást is.)<br>Én azt javaslom, használj mindenből egy keveset! Ha nem ízlik, semmi baj, a maradékból bztos kijön egy halas vacsora, és azért az is kímélő! :-)<br>Régen készülök pl. egy édeskömény-narancs-füstölt lazac trióra ;-)<br>Ha végképp nem ízlik, marad az édeskömény gratin: édeskömény gerezdekre vágva kb.10-15 percig párol, tűzálló tálba pakol, rá olívaolaj, só, bors, fokhagyma, kevés petrezselyemzöld és zsemlemorzsa keveréke. Sütőben megsüt. (Én az utolsó néhány percbe kicsi parmezánt is rakok rá.) Hozzá egy 50 grammos grillezett csirkemell...<br>Az ananászt pedig megesszük desszertnek :-)Gabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.com