tag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post2444159061094114910..comments2023-10-01T11:56:49.435+02:00Comments on Tavola In Piazza: Brasato al barolo con purè di patate - Baroloban párolt marhalapocka krumplipürévelGabahhttp://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-76453586018008888652010-12-23T05:40:05.072+01:002010-12-23T05:40:05.072+01:00Nagyszerű! Férjnek igaza van! (Ha jól tárolt, bor ...Nagyszerű! Férjnek igaza van! (Ha jól tárolt, bor lett volna az enyém, lehet, hogy én is kétszer meggondoltam volna, hogy mit öntözgessek vele ;-)<br />A köretek közül én a radicchiora és ha lenne polentakészítő üstöm, akkor a polentára szavaznék, bár akkor ezek mellé a gomba meg a vöröskáposzta már szinte magától is elkészül (csak hogy mindenkinek jó legyen; Karácsony van ;-)Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-53981995202895091862010-12-23T02:17:31.793+01:002010-12-23T02:17:31.793+01:00Megszavaztuk 26-ára! :)
Ellenben "csak"...Megszavaztuk 26-ára! :) <br />Ellenben "csak" egy nebbiolo lesz, mikor kiejtettem a barolo felfőzése kifejezést, enyhe sokkot kapott:)<br /><br />Köretet még kitalálom, férjem polentára, gombára, lányom párolt vöröskáposztára, én sült radicchiora szavaztam, meglátjuk, sok időt nem szeretnék a konyhában lenni :))<br />(Bár épp most lenne időm rá:))Mammahttps://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-595721451384557482010-12-08T04:18:10.459+01:002010-12-08T04:18:10.459+01:00Szuper! Köszi a tippet, Jenis!
Látod, Vicuska, egy...Szuper! Köszi a tippet, Jenis!<br />Látod, Vicuska, egy jó bikavérrel is működik!Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-144764011871940682010-12-07T21:33:31.197+01:002010-12-07T21:33:31.197+01:00Az egyik kedvenc ételem receptje kísértetiesen has...Az egyik kedvenc ételem receptje kísértetiesen hasonlít erre, de a zeller helyett petrezselyemgyökér a Barolo helyett pedig egy Bikavér (de nem a 700 Ft-os ám) szerepel benne.Jenishttp://jeniselete.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-6265839322347621422010-12-07T06:09:32.826+01:002010-12-07T06:09:32.826+01:00Vicuska, őszintén megmondom, nem tudom, szerintem ...Vicuska, őszintén megmondom, nem tudom, szerintem a legközelebbi enotecában biztos szívesen adnak tanácsot a témában!<br />Anyósom egyébként gyakran készít brasatot, mindig istenien sikerül neki, és biztos vagyok benne, hogy nem baroloval locsolgatja, :-) hanem olyan bort önt rá, ami épp kéznél van. <br />Persze, azért a karácsonyi brasato megérdemel egy ilyen gyönyörű bort! ;-) <br />Mamma, én sem öntöttem rá az egész üveggel (de psszt!) bár az enyém nem is volt olyan igazán jó. Karácsonyra viszont szeretnék beruházni egy majdnem igazán jóra. 26-ára terveztem a következő tésztát: "agnolotti di manzo brasato con cavolo verza al burro di salvia" (de lehet, hogy jobb lenne húslevesben, ezt majd még kiötlöm addig). Ehhez pedig bizony kell egy üveg barolo!<br />Gesztenyés-almáshoz sok sikert!Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-79313726350154324062010-12-07T01:42:16.793+01:002010-12-07T01:42:16.793+01:00Gabah, te gondolatolvasó vagy!:) Mióta készülök má...Gabah, te gondolatolvasó vagy!:) Mióta készülök már erre, de még sosem volt lelkem egy egész üveg barolot feláldozni :)) egy olyan igazán jót, persze :)) <br />Karácsony egyik napján nem rossz ötlet, be is tervezem. (Előtte meg kell sütnöm a gesztenyés almásodat:))Mammahttps://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-922288700325200725.post-61469351601634507392010-12-06T10:22:30.984+01:002010-12-06T10:22:30.984+01:00Ha nincs Barolo nevezetü borunk mivel helyettesith...Ha nincs Barolo nevezetü borunk mivel helyettesithetö?Vicanoreply@blogger.com